Skip to main content

Dutch

Interview Humo : 

Mishandelde en misbruikte kinderen: twee ontsnapte ex-leden van de OKC-sekte getuigen 

Sinds 4 januari 2016 is het OKC proces en van zijn oprichter Robert Spatz voor de 89ste kamer van de correctionnele rechtbank te Brussel begonnen.

De hoorzittingen zijn bezig en op 30 maart zaal het vonnis uitgesproken worden.
Over 20 mensen hebben zich als civiele partij samengevoegd om verschillende misbruiken en overtredingen aan te kaarten waar ze over lange jaren alleen of samen schlachtoffers van werden -->schending van hun fysieke en morele integriteit, misbruik van vertrouwen.....
Een aantaal daarvan waren toen nog kinderen en werden door hun gemanipuleerde en geendoctrineerde ouders in de secte meegenomen.
In 1997 werden nog huiszoekingen verricht maar sindsdien is het onderzoek stil gevallen. Nu is het raad van justicie weer begonnen draaien.
Tegenover van de taalrijke en in de secte verdediging geroutineerde avocaten van Robert Spatz hebben de civiele partijen uw steun nodig om de defensie kosten te kunnen dekken .
Zou de ingezamelde som hoger zijn als de kosten wordt het overtolige bedrag aan een VZW gestort die schlachtoffers van sectes, sexueel geweld en mishandelingen op minderjarigen helpt. 

Crowdfunding